De Onderneming

Boubasud is een Belgische onderneming die gespecialiseerd is in de bereiding van couscous met verse groenten en bereide schotels. De gerechten van Boubasud zijn niet te vergelijken met industriële producten vol additieven. Ons assortiment bevat lekkere, 100% natuurlijke producten zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen. De couscousgerechten van Boubasud worden gemaakt volgens een uniek en gepatenteerd proces. Ze zijn ook voorzien van het label V-LABEL.EU (Europese Vegetariërs Unie), een kwaliteitsgarantie die door zowel vegetariërs als veganisten wordt erkend.

Sinds de oprichting in 2006 werkt Boubasud alleen samen met partners die dezelfde waarden en ethiek delen om onze klanten een assortiment verse producten met Oosterse smaken aan te bieden. Boubasud selecteert zorgvuldig alle grondstoffen, die voornamelijk afkomstig zijn uit Europese landen (België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Nederland …). In de loop der jaren heeft Boubasud zich weten te onderscheiden op vlak van kwaliteit, versheid en een uniek productieproces. Het assortiment van Boubasud is tegenwoordig te vinden bij de grootste merken, zoals Carrefour, Delhaize, Makro, Intermarché, Aldi, Mestdagh, Cora, Cactus, Match en Delfood.

Boubasud beschikt ook over de certificering IFS Food versie 6, op hoger niveau voor de productiekwaliteit van onze bereide (en/of gepasteuriseerde) schotels met verse groenten, griesmeel, saus, rijst en gevogelte.

Certificering IFS Food 2019

WE STELLEN UW MENING OP PRIJS!

WAT GOED IS VOOR U, IS NAMELIJK OOK GOED VOOR ONS ...

Aarzel niet om ons uw vragen te stellen, suggesties mee te delen ... Het team van Boubasud staat voor u klaar!

Nieuwsbrief

MELD U AAN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN ONZE AANBIEDINGEN EN OM ONZE NIEUWE PRODUCTEN TE ONTDEKKEN!

U aanmelden

WE DELEN DEZELFDE WENS,BETER ETEN.

VOLG ONS NIEUWS EN DEEL UW IDEEËN MET ONS OP DE SOCIALE MEDIA