Onze verbintenissen

TRENDY EN INNOVEREND

Boubasud is zich bewust van de wereld waarin we leven, en van de nieuwe trends en levensstijlen. Daarom bieden we een concrete oplossing voor consumenten die weinig tijd hebben om te koken, maar toch lekker en gezond willen eten met eenvoudig te bereiden gerechten.

Dankzij de unieke en gepatenteerde productieprocessen van onze couscous kan iedereen in enkele minuten een smakelijke en complete maaltijd op tafel zetten. Onze couscousgerechten zijn voorzien van het label V-LABEL.EU en zijn 100% natuurlijk, gemaakt met verse producten, zonder toegevoegde kleurstoffen of bewaarmiddelen, en bovendien geschikt voor vegetariërs en veganisten. Onze couscousgerechten kunnen ook met vlees, vis of schaaldieren worden gegeten, zodat u over tal van mogelijkheden beschikt.

GEZONDHEID EN VOEDING

Het is bewezen dat meerdere additieven in bereide gerechten schadelijk is voor de gezondheid. Daarom hebben we onze productieprocessen op punt gesteld waarmee we de consumenten een assortiment kunnen aanbieden met geheel natuurlijke producten, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen.

BEWARING EN BEREIDING

Dankzij het unieke productieproces van onze couscousgerechten kunnen we verse producten gebruiken zonder de essentiële eigenschappen ervan aan te tasten, en volgens de van kracht zijnde normen voor bewaring. Zo kunnen we onze consumenten lekkere en 100% natuurlijke producten aanbieden. Onze producten zijn in een mum van tijd te bereiden en/of op te warmen. In minder dan 10 minuten kunt u een complete maaltijd op tafel toveren.

WE STELLEN UW MENING OP PRIJS!

WAT GOED IS VOOR U, IS NAMELIJK OOK GOED VOOR ONS ...

Aarzel niet om ons uw vragen te stellen, suggesties mee te delen ... Het team van Boubasud staat voor u klaar!

Nieuwsbrief

MELD U AAN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN ONZE AANBIEDINGEN EN OM ONZE NIEUWE PRODUCTEN TE ONTDEKKEN!

U aanmelden

WE DELEN DEZELFDE WENS,BETER ETEN.

VOLG ONS NIEUWS EN DEEL UW IDEEËN MET ONS OP DE SOCIALE MEDIA